Bergljot Webster svarer HELP om advokatlovutvalgets NOU

Da jeg som advokatfullmektig påpekte at HELP sine forsikringer er dårlige og uetiske, endte det med at adm. dir. Johan Dolven i HELP ringte min daværende prinsipal for å få meg irettesatt. HELP hadde kartlagt meg på sosiale medier og kunne opplyse til min overordnede at jeg tilsynelatende hadde vært på IKEA i arbeidstiden ( jeg avspaserte ). Det være historiens mest patetiske «drittpakke».

Sjikane-strategien praktiseres fremdeles, så jeg stoler på at høyesterettsjustitiarius møter telefonen fra direktør Dolven med samme overbærenhet som min prinsipal. Ellers kjekt å se at samtlige – og spesielt Advokatlovutvalget og høyesterettsdommer Bergljot Webster –  etterhvert synes å ha inntatt samme standpunkt til HELP som det jeg selv forfektet tilbake i 2013.

Bergljot webster og Advokatlovutvalget svarer HELP i DN 23.3.2015

Bergljot Webster svarer HELP om advokatlovutvalgets NOU

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s